اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 231
  • بازدید دیروز : 1391
  • بازدید کل : 258358

دانلود جزوه مبانی کامپیوتر و برنامه سازی دانشگاه علم و صنعت


دانلود جزوه مبانی کامپیوتر و برنامه سازی دانشگاه علم و صنعت

مشخصات جزوه مبانی کامپیوتر و برنامه سازی

درس مبانی کامپیوتر جزء دروس مشترک بسیاری از رشته های فنی و مهندسی مانند رشته نرم افزار و همچنین مهندسی برق می باشد. جزوه ای که پیش رو دارید مربوط به دانشگاه علم و صنعت ایران بوده و در آن بسیاری از مفاهیم اصلی این درس پوشش داده شده است. جزوه مبانی کامپیوتر و برنامه سازی در 110 صفحه و به صورت تایپ شده و دارای اشکال رنگی دارای عناوین و سرفصل های زیر می باشد.

کامپیوتر چیست؟

کامپیوتر: ابزاری برای محاسبات و تصمیم گیری منطقی، میلیون ها بار سریع تر از انسان. برای حل مسئله :

گام اول، تجزیه و تحلیل و شناخت مسئله.

گام دوم، طراحی الگوریتم: یک دنباله منطقی از دستورات.

گام آخر، تفهیم الگوریتم به کامپیوتر

با زبان های برنامه نویسی کامپیوتر از دو بخش سخت افزار و نرم افزار تشکیل شده است

سخت افزار: کلیه دستگاه های الکتریکی، الکترونیکی و مکانیکی تشکیل دهنده یک کامپیوتر را سخت افزار آن می گوییم. مجموعه ای از ابزار ها مثل موس و … .

نرم افزار: مجموعه برنامه های کامپیوتری که توسط انسان برای یک کاربرد خاص نوشته شده اند و بدون آنها سخت افزار قادر به کاری نیست. نرم افزار کامپیوتر به دو دسته اصلی تقسیم می گردد:

نرم افزارهای کاربردی:

نرم افزارهایی هستند که برای یک کاربرد خاص و رفع یک نیاز مشخص کاربران نوشته شده اند. مانند سیستمهای حسابداری، دبیرخانه، سیستم انتخاب واحد دانشگاهی، انواع بازیها

نرم افزارهای سیستمی : نرم افزارهایی هستند که برای ایجاد و یا اجرای برنامه های کاربردی نوشته می شوند. مهمترین برنامه سیستمی، سیستم عامل است. سیستم عامل نرم افزاری است که ارتباط بین سخت افزار و کاربران (یا برنامه های کاربردی کاربران) را فراهم می سازد. در حقیقت سیستم عامل مدیریت منابع سخت افزاری یک کامپیوتر را بعهده دارد.

اجزای اصلی کامپیوتر

واحد های ورودی : ابزاری برای ورود اطلاعات

واحد های خروجی: ابزاری برای خروج اطلاعات

واحد حافظه اولیه: محلی برای نگهداری و ذخیره اطلاعات و داده ها

واحد محاسبات منطقی: انجام عملیات ریاضی (مانند ضرب، جمع، تفریق و تقسیم) و عملیات منطقی (مانند مقایسه بین اعداد) را بر عهده دارد.

واحد پردازش مرکزی: هماهنگی و نظارت بر کار سایر اجزای کامپیوتر را بر عهده دارد. به عنوان مثال واحد های ورودی را کنترل کند تا داده ورودی را دریافت کند و یا داده های اماده شده برای واحد های خروجی را در اختیار واحد خروجی قرار دهد و همچنین به ALU دستور دهد که چه زمانی بر روی چه داده هایی چه نوع پردازشی انجام دهد.

واحد حافظه ثانویه: محلی برای نگه داری داده هایی که در حال حاضر مورد استفاده قرار نمیگیرند. دسترسی کند و قیسمت ارزان از جمله خصوصیات این ابزار است. ما آنها را عموما با نام هارد دیسک یا disk-Hard می شناسیم

سیستم عامل چیست؟

برنامه ای است که بین سخت افزار و نرم افزار ارتباط برقرار می کند. برنامه ای که تقسیم منابع حافظه و CPU را انجام دهد. از جمله معروف ترین سیستم های عامل می توان به مواردزیر اشاره کرد:

. windows , unix , linux , ms-Dos , solaris , macos

عناوین جزوه مبانی کامپیوتر

نحوه پردازش اطلاعات در سیستم عامل


مبلغ قابل پرداخت 25,000 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴               تعداد بازدید : 3

برچسب های مهم

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما